1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Mnogi muškarci nisu svesni svog tela, svoje seksualnosti i svojih erogenih tačaka. Kao što sa 11 godina počinje rast stidnih dlaka tako se i mnoge druge stvari na muškom telu desavaju, postoji toliko tačaka koje su osetljive a da ih većina nikada ne otkrije.Anatomija je čudesna a opet toliko nam nepoznata i strana ide skoro do granica samog straha od sopstvenog tela.Ne tako davno pre samo 3 godine ankete u mnogim muškim časopisima su pokazale da većina momaka nikada nije koristila sex igračke i da su na distanci od njih.Ali lepa stvar je da je u svetu u poslednjoj deceniji porasla prodaja ovih spravica čak za 1000%. Istražiti upoznati svoje telo, otkriti osetljive tačke treba da je uzitak svakom muskarcu jer samo tako će biti potpuno spremni i za sex sa osobom sa kojom se prepozna!

BLOW JOB MASTURBATOR

sextoy1

Masturbator ili Blow-Job Toys je savrsen za trenutke samoće i velike zelje za sexom, Napravljen od najkvalitetnijih mekanih i osetljivih materijala, pruža potpuno zadovoljstvo kao zamena za vaginu, usta , ili guzu!

JAJE MASTURBATORsextoy2

Ovo jaje kada se oguli unutra je nešto poput kondoma, rukava koji je rastegljiv i prilagodljiv obliku i veličini penisa.MASAŽER ZA PROSTATU

sextoy4

Ovo je savršena sprava za masažu prostate bez obzira kojeg ste sexualnog opredeljenja ova igračka stiže do muške g tačke i daje neverovatan osećaj!


PRSTEN ZA PENIS

sextoy6

Za duzu erekciju i potpun osećaj iste savrsen je prsten koji koriste podjednako mlađi i stariji momci!


MUŠKI VIBRATOR

sextoy5

Njegova funkcija je ista kao kod onog koji koriste žene , samo što se ovaj stavlja na penis i vibrira u zavisnosti kako i na koji način želite!

We have 227 guests and no members online