CITY BOY

Ponekad je teško obući se drugačije, izgledati urbano, avangardno i negovati street style. Ulice Londona, Berlina i New Yorka su prava meka za sve ono što je drugačije i što odiše stilom, slobodom i neobičnim outfitom. Mnoštvo streetstyle fotografija blogera i uticajnih modnih muškaraca najbolji su vodič za ono što može i Vaš stil učiniti jedinstvenim posebnim i upadljivim. Svaki outfit pred vama ima ključan detalj a to su sunčane naočare iz optike YASON i one su vrlo bitan pečat na sve ono što čini pravi stil. Neka ovo bude Vaš vodič za stilsku slobodu ali i za izbor nekih od ovih brendiranih/dizajnerskih naočara koje možete pogledati i na NAJNAOČARE i možda i poručiti neke za sebe!

yasonarben5

Read more: CITY BOY

PLAN B

It was my pleasure doing this editorial where the model was one of the best chefs in the world, Eyck Zimmer, who is now working in Square Nine hotel in Belgrade. He is “born to cook” and he doesn’t have “plan b”. That was the reason to name this story PLAN B because I think he was perfect as a model too. When they talk about his meals, they say that they are simple, magical and sexy. He is German from Berlin but also a world traveler. He has titles of being the best chef in England and Portugal and a lot of them of his work in kitchen. He was cooking in world metropolis on diferent meridians, he spent four years in Hong Kong. He loves fish more than meat. He is fascinated by Belgrade and frendly people in Serbia. I would like to thank Eyck, one more time, on this amazing experience and challenge in which we found ourself by age.

DSC 0002

Read more: PLAN B

SUMMERSOUL by DAIR DESIGN

U poslednjih par godina jedan od onih koji je zvezda a i ne ostavlja ravnodušnim posetioce Serbia Fashion Week-a je Odair Pereira koji svojim kolekcijama u Novi Sad donosi neki novi duh budućeg vremena, buduće mode koja je namenjena hrabrim i odvažnim mladim ljudima. Za njegov brend DAIR DESIGN ekipa  talentovanih ljudi na čelu sa Milošem Delićem uradila je ovaj predivan editorial koji odiše lepotom, senzualnošću, erotikom, ženstvenošću i pre svega urbanom modnom pričom u kojoj se prepoznaju svi oni koji na modu gledaju malo šire i od nje traže malo više!

MDPH6086 copy

Read more: SUMMERSOUL by DAIR DESIGN

SO EASY

SO EASY
photo & style : Srdjan Sveljo @nsfanatik
model: Stefan Durlic @:s_t_e_f_a_n__d_
place : Petrovaradin fortress
Fashion: Djordje Bascarevic, Branko Popović, Ivan Stepanovic, Ruben Galarreta, Zara, Zaga, Lagami, Underground shoes, Puma, H&M, Halteri za Muskarce, Cool Cat.

DSC 0505

Read more: SO EASY

COLORFUL WHITENESS

LUTKART je pravi primer urbane mode, stila i svega onoga što se može nazvati novosadski underground. Već godinama Nataša Jovičić svoju veštinu i ideje pretvara u savršene , zanimljive, neobične komade koji čine LUTKART. COLORFUL WHITENESS je još jedna od neobičnih modnih priča koju potpisuje fotografkinja Mina Delić gde govori o bliskosti, izražajnosti, stilu i umetnosti mode i fotografije pre svega!

lutkart mina delic 10

Read more: COLORFUL WHITENESS

We have 83 guests and no members online