SO EASY

SO EASY
photo & style : Srdjan Sveljo @nsfanatik
model: Stefan Durlic @:s_t_e_f_a_n__d_
place : Petrovaradin fortress
Fashion: Djordje Bascarevic, Branko Popović, Ivan Stepanovic, Ruben Galarreta, Zara, Zaga, Lagami, Underground shoes, Puma, H&M, Halteri za Muskarce, Cool Cat.

DSC 0505

Read more: SO EASY

COLORFUL WHITENESS

LUTKART je pravi primer urbane mode, stila i svega onoga što se može nazvati novosadski underground. Već godinama Nataša Jovičić svoju veštinu i ideje pretvara u savršene , zanimljive, neobične komade koji čine LUTKART. COLORFUL WHITENESS je još jedna od neobičnih modnih priča koju potpisuje fotografkinja Mina Delić gde govori o bliskosti, izražajnosti, stilu i umetnosti mode i fotografije pre svega!

lutkart mina delic 10

Read more: COLORFUL WHITENESS

JEANSLIFE

Jeans kao vanvremenski komad kao savrsena estetika kao simbolika neprolaznog ali i kao vrlo muzevan i pomalo retro poetikom okupan uvek je inspirativan kako za stiliste tako i za fotografe. Odličan spoj stiliste Ivana Dzolića, fotografa Dragana Mandića i modela Emila Pavelkića jeans-u je dao vrlo poseban, opipljiv i i vrlo životan imidz! Ponekad je njegova jednostavnost bas ta lepota koju izvlači iz nas i ističe u prvi plan na uštrb sebe...Legendarni Jeans!

03 id

Jeans by G Star Raw and Pepe Jeans
Necklaces by Top Man

Read more: JEANSLIFE

FASHIONisFUTURE pt.2

urbanlook mina delic srdjan sveljo  47

Aprilski Serbia Fashion Week u Novom Sadu otvorila je avangardna revija preko dvadeset domaćih dizajnera koja se desila u klubu Quater. Pored zanimljivog ambijenta i učešća preko 50 modela iz Srbije i regiona ovu reviju su muzički ispratili novosadski SAIGON EXPRESS bend. Organizaciju i style potpisuje Srdjan Šveljo, fotograf Mina Delić , make up INGLOT team i Tijana Miletić, hairstyle UNITECH team. Rezultat te predivcne večeri je ovaj editorial čiji deo možete videti u junskom izdanju magazina PLEZIR a ostatak je ovde!Read more: FASHIONisFUTURE pt.2

ROOF

U toku trajanja Serbia Fashion Week-a u Novom Sadu uradio sam ovaj divan editorial koji je bio inspirisan kako dizajnerima iz Showroom-a koji je uspešno vodila Milica Popović , tako i nekim mojim ličnim favoritima ali i stvarima iz mog već poznatog fundusa. Sam krov Master Centra sajma gde su se održavale revije poslužio je kao odlična scenografija savršenom fotografu Vanji Ivoševiću. Ovo su neki novi kontakti, saradnje i neke nove priče iz kojih ne smem izostaviti sve mlade modele koji su učinili da ova ROOF priča izgleda svetski. Siguran sam da je pred njima ozbiljna karijera u svetu modelinga i da će im ovo krovno modno iskustvo zauvek ostati u sećanju. Oni su: Anel Bašić, Nemanja Ljubinković, Evgeny Tilipman, Milan Živković, Danilo Kulić, Miladin Kostić, Nikola Šumar Jovanović, Pavle Veljović, Boris Ćurčić i Peđa Božović. ROOF kao novi modni izraz,  kao stil , kao nešto što je nova muška priča viđena mojim očima i složena mojim rukama! Cover koji vas uvodi u celu priču potpisuje Aleksandar Topić

roof vanja jimmy ivosevic srdjan sveljo serbia fashion week urbanlook  20

Read more: ROOF