1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Spring-Summer-2014-accessories-trends-from-Dolce-and-Gabbana-collection-gold-coins-bustier-belt

 Jedan od nosećih modnih detalja kao i trendova za ovo leto jeste kaiš. Svi dizajneri i brendovi su se malo više pozabavili ovim detaljem i nekako mu dali priliku da se iskaže u punom sjaju, tj. da bude što upadljiviji. Način na koji se nosi , zatim njegova širina, kopčanje, dezeni, materijali sve to kada se stavi oko struka deluje fantastično i svakom letnjem komadu daje poseban šarm i ozbiljan look.

 purple pleats leopard belt and Jcrew jewels Louboutins and Love fashion blog style swag stripes trend black white brunette girl model pretty beautiful makeup model beauty look winter necklace flower outfit inspiration skirt

belt close up pim and larkin piperlime cream ivory winter white lace coat burgundy bordeaux knit sheath dress ralph lauren brown caramel cognac gloves pointed pumps heels gold hardware street style new york city

  

1.Kaiševi koji su široki sa ogromnim šnalama, sa arhitektonskim rešenjima i skoro da širinom podsećaju na korset!

women-belts-spring-summer-fashion-trend-2014-1

  

2.Kaiševi koji naglašavaju struk i kukove, obično imaju kopču koja ide u dijagonalu ili su čak sastavljeni od dva kaiša !

women-belts-spring-summer-fashion-trend-2014-2

 

 3.Kaiševi srednje debljine su oni najklasičniji koje poznajemo, možda su samo malo duži pa se tako mogu na kraju vezivati i praviti neku vrstu mašne. Ovi kaiševi idu i na struk i na kukove i nose se uz sve vrste garderobe !

women-belts-spring-summer-fashion-trend-2014-3

 

 4. Tanki vrpca kaiševi od raznih materijala, pa čak i da budu upleteni i da podsećaju na grančice su jošp jedan od trendova sezone, idealni za preko haljine, tunike ili neke jednostavne košulje!

women-belts-spring-summer-fashion-trend-2014-4

 

 5. Kaiš sa upadljivom dvostrukom i velikom kopčom. Trend koji je već dugo u modi samo u zavisnosti od dizajnera je manje ili više istaknut!

women-belts-spring-summer-fashion-trend-2014-5

 

6. Kaiševi od raznoraznih materijala, poput kože, metala, platna ali i plastike!

women-belts-spring-summer-fashion-trend-2014-6

 

 7. Upadljivi, koloritni od raznih boja i materijala i sa po nekim dezenom...to su kaiševi koji su trend za sezonu!

women-belts-spring-summer-fashion-trend-2014-7

 

We have 120 guests and no members online