1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

1.ART TREND
Neka vaš outfit bude inspirisan umetnicima i njihovim delima! Poneka aplikacija ili deo neke art priče neka obogati i vaš komad garderobe!arttrend

2. BRIT POP
Zavirite u devedesete i pronađite inspiraciju u bendovima kao što su Stone Roses, Oasis i dr. Frizure, moda, opušteno udobno pomalo nemarno (ne zapušteno) i ovog proleća je u modi!

brit pop naocare


3. ŠTRAFTE
Ove godine štrafte su opet in ali samo kao detalj na pantalonama sa strane. Deluju vrlo elegantno, urbano ali u nekim kombinacijama i kestravagntno. Budite hrabri to su samo par štrafti na vašim nogavicama!

straftatrend


4.JEDNOBOJAN OUTFIT
Jedna boja u svim nijansama možda je dobar izazov za dane koji dolaze. Ovaj trend se retko viđa na našim ulicama ali budite Vi oni koji će ga prvi predstaviti i skrenuti pažnju na sebe!

jedna boja

5.JEANS
Jeans koji je pomalo retro, iznošenog izgleda ovog proleća će biti pun pogodak. Ili posetite neki buvljak, second hand ili jednostavno posetite vašu omiljenu brend prodavnicu i sve će Vam biti jasno!

izbledjen jeans


6.POJAS OKO STRUKA
Bade mantil style sa nekim pojasom koji se vezuje, trakom, kaišem biće još jedan izazov za one malo modnije , hrabrije da se prepuste i osmisle tj.pronađu ovakav komad garderobe ili jednostavno maštoviti improvizuju sa nečim što već imaju!

pojas oko struka


7.MILITARY
Meni nekako najdraži dezen ove sezone je prisutan kao total look, sve je camo ili military i vrlo je uniformisano ali i veoma upadljivo, muški i sexy!

totalcamo


8.SLOJEVITO
Komadi garderobe duzi pa sve kraci , geometrijski rezani i složeni u slojevima trend su koji već duže nazivamo hipsterski ali sada je samo malo modifikovan !

slojevito


9.PIDŽAMA STYLE
Ovaj trend ne isključuje i prave pidžame! Birajte dezen materijal i ono uz šta će ta vaša pidžama biti kombinovana! Opet savršen izbor u second hand prodavnicama ili neka tatina dedina!

pijamatr


10.VERTIKALNE LINIJE
Komadi koji imaju na sebi vertikalne linije još jedan su trend koji ove sezone dominira. Niske će izdužiti, punije suziti . Budite obazrivi ovaj trend ne stoji svakoj figuri!

vertikalne strafte


We have 137 guests and no members online