1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BowTie Collection, leptir mašne koje dizajnira student grafičkog dizajna iz SU  Aleksandar Topić već par sezona ne prestaju da budu centar interesovanja svih koji prate modu, onih koji vole da se fino skockaju ali i onih koji misle da je to savršen modni detalj koji baš svako može da napravi i da se potom smatra modnim dizajnerom. Zato i ne čudi toliki atak raznoraznih leptirki na FB-u koje napadaju iz celog regiona. Vreme je da već jednom stavimo veliki uzvičnik i tačku pre svega na ovaj modni detalj koji potpisuje Aleksandar Topić. Ovo su savršene, sa stilom dizajnirane, odlično sašivene, i pre svega jedinstveno upakovane i predstavljene leptir mašne.U modi i modnim detaljima mora da bude bar malo onoga što je art da bi ostavilo traga i izdvojilo se od gomile , pa baš zbog toga sve ostalo što se pojavljuje pod raznim imenima leptir mašni uglavnom je pokušaj tj. kopija svega ovoga što nosi AT potpis. Poslednja kolekcija premašila je broj 200 i ovaj put imamo posebno urađen print za mašne ali i sasvim novo pakovanje, kao i kompletnu priču koja ih prati. Nije potrebno biti veliki modni znalac pa da se prepozna ono što ima dušu, stav, dizajn i pravu priču a to ove mašne jesu.Pred Vama je 10 top trendova u koje su se sasvim uklopile BowTie Collection pa vi birajte, kombinujte, igrajte se i uživajte u ovom br.1 modnom detalju sezone!I ne zaboravite mašne ne nose samo dečaci i devojčice ih i te kako vole!

bowtie cover

ANDJELI!
Inspirativni, nežni, divni...ovo je pravi izbor mašne za svakog romantika za one koji veruju da ljubav živi tu a ne tamo u bajkama. Andjeli su medju nama dajte im šansu da se prepoznaju!

bowtie andjeli 1

bowtie andjeli 2

bowtie andjeli 3

 

 

ANIMALS
Ljubitelji životinja, oni koji imaju kućne ljubimce ali i oni koji ih žarko žele imaju način da to i pokažu svetu. Ove mašne su simbol baš te ljubavi.

bowtie animals 1

bowtie animals 2

bowtie animals 3

bowtie animals 4

 

CANDY
Pa ko može da odoli slatkišima, njihovim bojama, ukusima...ovo je za sve one koji se tope u šećeru ali i za one koji su na distanci od istog , jer ove mašne mogu da zamene želju za 100gr.najlepše čokolade.

bowtie candy 2

bowtie candy 3

bowtie candy 4

bowtie candy 5

bowtie candy 6

 

 

FLORAL
Cveće, proleće, osmeh, sve što je dobro i sve što nam treba...Cvetni dezen kao apsolutni trend i kao sva ona energija sunca koja stiže!

bowtie floral 1

bowtie floral 2

bowtie floral 3

bowtie floral 4

 

 

GLAM
Ta čežnja za nekim starim glam šikom ne prestaje. Dvadesete, tridesete, pedesete sve sa stilom, BowTie ima rešenje i za to.

bowtie glam 1

bowtie glam 2

bowtie glam 3

bowtie glam 3

 

 

KOLOR
Bojama protiv mraka, bopjama protiv depresije, bojama protiv suza, bojama se zatrčite u leto!

bowtie color 1

bowtie color 2

bowtie color 3

bowtie color 4

bowtie color 5

 

 

SFRJ
Za sve bivše pionire, omladince, akcijaše, za sve kojima je Tito inspiracija,koji vole Yugo, Partizansku Eskadrilu, za sve kojima je SFRJ najlepša destinacija!

bowtiesfrj 1

bowtiesfrj 2

bowtiesfrj 3

bowtiesfrj 4

 

SVEMIR
"Nek svemir čuje nemir" reče Bajaga u jendoj pesmi...ovo su baš te mašne koje smiruju , koje daju svakom vašem nemiru onaj potreban pa makar modni mir!

bowtie svemir 1

bowtie svemir 2

 

 

TRENDY
One su van konkurencije sa one koji biraju više, koji žele nešto drugo koji diktiraju trend.

bowtie trend 1

 

bowtie trend 2

bowtie trend 3

bowtie trend 4

bowtie trend 5

 

TAČKICE
Tufne, tačke kako god...pomalo retro a opet šik. Uvek dobre za bilo koji modni izazov. Birajte ih i osvajajte svaki Vaš dolazeći dan/noć!

bowtie tufne 1

 

bowtie tufne 2

bowtie tufne 3

bowtie tufne 4

We have 60 guests and no members online