1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

BFW kampanja 01 photo Aleksandar Kujucev.jpg 1

U periodu od 20-29. aprila biće održana 37. po redu Beogradska nedelja mode pod novim zvaničnim nazivom Black 'n' Easy Fashion Week.

Okupljajući najznačajnije činioce domaće autorske mode, tokom prethodnih 19 godina, ovaj projekat uspeo je da poveže domaću modnu scenu sa tržištima u okruženju i vodećim centrima mode u svetu. Možda najslikovitije razvojni put ovog projekta prikazuje činjenica da su u vreme prvog Fashion Week-a u Beogradu postojale samo dve radnje nezavisnih dizajnera, a sad ih ima oko 50…većina tih dizajnera su svoje karijere počinjali i razvijali koristeći različite povoljnosti i kapacitete koje odlikuju ovaj projekat.
Revije autorske mode ostaju okosnica Black 'n' Easy Fashion Week-a, ali i učešće komercijalnih brendova od nesumnjivog je značaja za razvitak celokupne modne produkcije i (re)definisanje mode kao važne privredne grane. U socijalnom okruženju koje, u finansijskom i produkcionom aspektu, ne pomaže dovoljno modno stvaralaštvo kao deo kreativne industrije, Belgrade Fashion Week godinama ulaže napor da pruži redovnu podršku samostalnim umetnicima i mladim, još neafirmisanim, dizajnerima.
Svoj rejting, jačanje, ali i opravdanje postojanja, Black 'n' Easy Fashion Week postiže, ne samo kroz modno stvaralaštvo, već i izlazeći iz ovog osnovnog polja delovanja u sfere koje nemaju uvek vezu samo sa odevnim. Modne vinjete, saradnja sa Etnografskim muzejom, edukativni programi i raznovrsne umetničke izložbe kao stalni deo programa Black 'n' Easy Fashion Week-a daće i ovoga puta priliku modnoj ideji da zaživi u više umetničkoj egzistenciji.
Crowne Plaza, Metropol Palace, Galerija Štab i Etnografski muzej samo su neke od atraktivnih lokacija na kojima će se desiti program 37. Nedelje mode.
Nova Grand kafa Black 'n' Easy je potpuno u trendu. To je najnovija kategorija kafe, prava turska kafa koja se priprema na instant način! Oba Brenda i Fashion Week i Black 'n' Easy su posvećena uživanju i ljubavi prema lepom, ali uz očuvanje pravih vrednosti i visokih standarda. Zajedno smo posvećeni mladim generacijama i svima koji žele da budu moderni, praktični, opušteni i da uživaju u lepim modnim kreacijama i trenucima.

photo by Aleksandar Kujučev

 

 

 

We have 93 guests and no members online