1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Kada je u pitanju domaća modna scena moram da primetim da ono što radi Tamara Paun donosi neku svežinu koja je nedostajala i neki potpuno nov modni optimizam. Novu LA PAUN kolekciju karakterišu ekstravagantni oversize krojevi, elegantnog i ženstvenog šika, čiste svedene forme oplemenjene lepršavim elementima. Dominiraju zemljane boje u raznim nijansama sa žutim, plavim i koralnim detaljima. Široke pantalone, neobični prsluci, dugačke tunike, suknje i bluze bili su u fokusu Tamarinog rada ove, ali i naredne sezone. Ono što radi na polju mode i modnog dizajna Tamara potpisuje kao La Paun, a sve ove modele možete pronaći u ateljeu Alternativa u Belgrade Design Distriktu (Čumićevo sokače) i FAB Living konceptu u Krunskoj 50 u Beogradu. Tamara Paun živi i radi na relaciji Nemačka - Italija - Srbija.
''La Paun je je moj modni izraz, koji je plod ljubavi prema umetnosti i modi, inspirisan bojom i oblikom svesti o trenutku, u trenutku, posut autentičnim doživljajem vizuelnog'' - kaže Tamara.

lapaun 1

lapaun 2

lapaun 3

lapaun 4

lapaun 5

lapaun 6

lapaun 7

lapaun 8

lapaun 9

lapaun 10

lapaun 11

lapaun 12

lapaun 13

Editorijal koji ovoga puta Tamara predstavlja, radio je kreativni tim koji čine art direktor i stilista, Adela Damjanović i fotograf Marko Vulević, frizure je radila Đuka Ivanović, a šminku Željka Janković. Lice ove kampanje je Teodora Pejić.


We have 151 guests and no members online