1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Spektakl za koji se svi ljubitelji trance zvuka spremaju već mesecima polako se primiče. 3.marta u beogradskoj Areni konačno će se desiti  A State Of Trance. Armin Van Bjuren je definitivno postao sinonim za ovaj pravac u elektronskoj muzici, i njegova globalna popularnot kao i  slušanost njegove radio emisije koja je prošle godine proslavila desetogodišnjicu samo su jedan od mnogo razloga zašto treba posetiti ovaj spektakl.Pored toga po mnogima on je i jedan od najsexy DJ-eva današnjice. Armin Van Bjuren  je specijalno za Urbanluk odgovorio Oliveri Krajnović na ovih par bitnih muzičkih pitanja vezanih pre svega za njegovu dugogodišnju karijeru. Ne zaboravite da na vreme nabavite svoju ulaznicu i da se već polako pripremate za ovaj događaj!

armin_van_bjuren_olivera_krajnovic_urbanlook_urbanluk_srdjan_sveljo_a_state_of_trance_intervju_1

1.  Prvi put si u Srbiji. Sta očekuješ od nastupa u Beogradu?
Ovo je potpuno novo iskustvo za mene ali ja pažljivo pratim svoje fanove i vidim da postoji interesovanje kao i da puno ljudi u Srbiji sluša moj radijski šou svake nedelje. Sjajno je čitati sve mejlove koji dolaze od fanova i uvek se radujem kada dolazim u njihove zemlje.
2. O čemu sve razmišljaš kada krećeš sa proslavom novog jubileja tvoje
superemisije "A State of Trance"?
A State of Trance je centar svega što radim već dosta godina. Tu emitujem svoje najnovije stvari, live setove i govorim slušaocima o svoijm iskustvima na turneji.
3. Šta možeš da nam kažeš o lajnapu beogradskog nastupa?
Pridružiće mi se Dash Berlin, Markus Schulz, Andy Moor, Simon Patterson, Judge Jules i  Setrise. Oni su jedni od najboljih DJ-eva današnjice i većina nastupa dosta dugo. Često puštam njihovu muziku u svojim emisijama. Simon Patterson dolazi samo u Beograd, on neće nastupati u drugim gradovima gde se održava ASOT 550.


armin_van_bjuren_olivera_krajnovic_urbanlook_urbanluk_srdjan_sveljo_a_state_of_trance_intervju_2

4  Da li slušaš još neku vrstu muzike ili je trance tvoj konačan izbor?
Volim raznovrsnu muziku. Od ambijentalne do rocka, čak i alternative in jungle. Ali moje srce će uvek pripadati tranceu.
5. Kako otkrivaš nove talentovane didžejeve?
Uglavnom kroz njihovu muziku koju čujem, ali ponekad otkrijem nove DJ-eve kada ih čujem na festivalima.
6. Da li si upoznat sa srpskom scenom kada je reč o klabingu i didžejevima, i da li bi mogao nekoga da izdvojiš?
Da budem iskren, nisam baš upoznat sa srpskom scenom. Znam da ima nekoliko DJ-eva iz Srbije koji dobro prolaze širom sveta ali oni više puštaju  tech house i minimal. Nadam se da ću upoznati neke trance DJ-eve, jer znam da u Srbiji postoji dosta ljubitelja trance muzike!

by Olivera Krajnović 


armin_van_bjuren_olivera_krajnovic_urbanlook_urbanluk_srdjan_sveljo_a_state_of_trance_intervju_3

We have 53 guests and no members online