1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Image Lana Borić vrlo zapažena i talentovana zagrepčanka preti da osvoji mlađu populaciju svojim šarmom i izgledom koji emituje kroz MTV ADRIU ili DANCEFLOOR CHART.U nastavku pročitajte intervju sa Lanom i naravno dočekajte prvi petak i 20h da vidite kako ona to radi.Naravno sve to na MTV ADRIA.Više o njima na www.mtvadria.com

1. Koliko si promenila svoj imidz od kada si na MTV Adria?
Ne previše, možda sam malo više sklonija eksperimentiranju! A i dosta mi je teško definirati svoj image! Obožavam i visoku štiklu i vojničke hlače i kratku traper suknjicu, a i ako sam u sportivo fazi neku stylish trenirku – prema raspoloženju!
2. Da li postoje neko ko vodi racuna o tome kako ces izgledati pred kamerama?
Naravno, uvijek je tu stilist koji dodje sa prijedlozima i doda onaj final touch sa detaljima, ali u osnovi ja kažem u čemu se vidim i najbolje osjećam! Partyji, koji su (ne biste vjerovali) moje radno mjesto na MTV Adriji, dopuštaju da pustite mašti na volju i možete se baš igrati sa stilovima!
3. Kako izgledas van kamera?
Pravi šećer! Šala! Pa trudim se izgledati što prirodnije! Vrlo malo make up-a! Obožavam nositi traperice svih krojeva i boja koje, prema mojem mišljenju, najljepše ističu žensku figuru i meni su najsexy odjevni predmet!
I naravno, od modnih dodataka trenutno me drže što veće torbe u koje stane sve potrebno za preživjeti u tjedan dana! I mali pas!
4. Neki brend ili dizajner koje privatno nosis?
Najdivnija stvar je što ih je tako puno pa možeš od svakoga uzeti najbolje! Trenutno volim Replay, iako je bila zima, a oni imaju te zagasite, zemljane tonove, ali sad kad zatopli…vidjet ćemo što mi stajati uz garavi ten!
5. Da li si trendseter?
Ne baš! Moram se zaljubiti u nešto da bi to stavila u svoju kolekciju! Posebno kad dodju u modu neke boje s kojima se nikako ne slažem! Ali zato ovaj mariner stil koji je došao mi je presladak!
6. Kako treba da izgleda devojka tvojih godina?
Mislim da neovisno o godinama sve žene su najljepše prirodne i njegovane!
Treba odvajati svakodnevno dovoljno vremena za sebe, svoje tijelo i svoj izgled! Znam da čitav dan lepršam pola metra iznad zemlje i spremna sam za nove radne pobjede ako izadjem iz kuće dotjerana!
Cure, igrajte se pred ogledalom, probajte skužiti što najbolje ističe vaše adute i  nemojte se ograničavati na jedan stil – tako imate više prostora za manevre! Probudite ono MTV-ijevsko u sebi!

We have 119 guests and no members online