1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)



Koliko je samo potrebno da se Duša probudi , uznemiri i da se ponovo smiri...koliko je samo potrebno da se Lepota prepozna, uhvati i da joj se prepusti...Nekada mnogo a nekada tako malo , dovoljan je jedan Vrećo Božo  koji svojom muzikom i svojim sevdahom može da ispuni i pruži baš to i Dušu i Lepotu i Lepotu i Dušu kroz reč, kroz pokret,  kroz svoj čaroban glas. Ono što će Vas sigurno zagrejati ovih zimskih dana jeste njegova nova pesma "Lejlija" čiji je i kompletan autor. Ako se se sevdah živi onda se sevdah i piše čini mi se. Sva toplota ljubavi i sva hladnoća tuge u samo par minuta ovog malog umetničkog/muzičkog video dela! 

bhr-cover3a

 

"Ekipa koja radila na videu je odabrana tako [to smo najprije prijatelji i umjetnici koji posmatraju kroz svoju prizmu ovu pricu na isti nacin...
Neira Sinanbasic kroz udio vezan za kostime, uz potpuno unikatne kreacije, koje idu uz moj stil i pojavu na sceni.
Edvin Kalic, umjetnik fotografije koji mi je bio odabir zbog divnog osjecaja za esteticno i arti, pa je i video takav, mistican, apstraktan i sveden ,tako da odise nekom krajnje posebnom aurom.
Ivana Brdar se pobrinula za make up,inače se dugo poznajemo i svestrana je umjetnica.
I Josip Tabak koji je bio jedini pravi model za moj video, jer andjela Azraila sam vidio samo u njegovoj pojavi, pristao je i sve scene su snimljene sa lakoćom, svi smo znali sadržaj pjesme i tome smo se na neki način i prilagodili u smislu da sve bude obavijeno velom mistike, unutrašnjeg previranja kroz sevdah ,tragičnosti i na koncu svega, odlaska sa ovog svijeta.
Pjesma je posvecena mojoj mami, Za Milu, jer je ona ta koja je zasluzna sve ono što ja jesam i što stvaram kroz umjetnost sa svim dragim i talentovanim ljudima oko sebe.
Video je i najava mog solo albuma "Moj Sevdah" rekao nam je Božo

 

We have 55 guests and no members online