MAN INTIMO story 1- Tuširanje!!!

67b3ff4beb3401159c1172f2621cda4f

VEČITA DILEMA: TREBA LI SE ČESTO TUŠIRATI?
Možda ipak ne tako prečesto kao što ste mislili.
Vežbali ste ili samo malo brže hodali i nepoželjne kapljice znoja počele su se pojavljivati na vašim leđima? Šta vam je drugo činiti nego brzo uskočiti pod tuš? Ili možda ne…Najnovija istraživanja dokazuju kako je za naše zdravlje bolje ponekad uživati u vlastitom prirodnom mirisu i ponekad preskočiti tuširanje. Prečesto tuširanje sa kože skida njena prirodna, esencijalna ulja i uništava bakterijsku ravnotežu. Prirodan sloj bakterija koje žive na površini naše kože ključan je za naš imunološki i probavni sistem kao i brojne druge telesne funkcije. Skidanje tog sloja može poremetiti njenu ravnotežu zdravog funkcionisanja organizma, iako se još ne zna tačno do koje mere. Ali, to nikako ne znači da tuširanje treba ukinuti iz dnevnog rasporeda. Ako ste imali naporan trening ili ste bili fizički veoma aktivni naravno da ćete se istuširati, ali je takodje preporučljivo da se ne tuširate svaki dan, svaki drugi dan je sasvim dovoljno.Važno je ne preterati! Kao, uostalom, i sa većinom drugih aspekata naše svakodnevnice – ključ je u umerenosti. Dakle da zaključimo: izbegavajte svakodnevno tuširanje.
by MAN INTIMO

Read more: MAN INTIMO story 1- Tuširanje!!!

MAN INTIMO story !

Man Intimo se brine da najintimniji deo muškarčevog tela bude prijatnog mirisa, svež i bez svraba. Napravljen je od prirodnih sastojaka, aloe vera, menta, kamilica, ruzmarin i bosiljak, i svojom formulom otklanja i sprečava pojavu svraba, ojeda, crvenila, bubuljica, neprijatnih mirisa, bakterijskih infekcija. Namenjen je svim muškarcima. Sportistima i rekreativcima kojima je posle fizičke aktivnosti potrebna svežina i zaštita od iritacija. Muškarcima koji zbog prirode posla provode dosta vremena sedeći. Svima koji imaju bilo kakve nelagodnosti u intimnoj regiji. Kao i onima koji jednostavno vode računa o svom zdravlju, higijeni svog tela i o zdravlju svojih lepših polovina, jer šiteći sebe, štitimo i naše dame. Man Intimo, LEDENO DOBAR

16426114 1875256982752733 2749404684957290813 n

Read more: MAN INTIMO story !

Proleće u Kosi

Ono što mnoge muškarce dovodi u problem i najviše zanima posle nege i oblikovanja tela , modiranja jeste i kako namestiti frizuru i kako oblikovati kosu iz sezone u sezonu, evo par predloga za različite tipove kose :)

KRATKA KOSA

ss17hairstylesshort

Read more: Proleće u Kosi

HEROINA zauvek!

Koliko god da sam za ovih nekoliko decenija na momente se onako u sebi  pitao "šta ti ovo treba" ona je ipak ostala moja HEROINA i neko koga Volim već čitavih 35 godina. MADONNA kao simbol, revolucionar, pop ikona, institucija, muzičar, pre svega rol model za sve ono što je novo, drugačije, glamurozno, seksipilno a opet iznad svega inovativno i modno...Još jednom ovim editorialom za februarski Harpers Bazaar svojim stavom, dušom i telom odbranila je sve ove nabrojane titule. Moda koja ostavlja bez daha inspirisana dvadestim/tridesetim izgleda ovako savršeno jer  fotografije potpisuju Luigi & Iango!

madonna 8

Read more: HEROINA zauvek!

MODNI KUKUKRIK by Jasmina Sanader (TRAMPOLINA)

717897cc92871fe98ace5a41e1e72979


TRAMPOLINA
Melanija Tramp,koju od milja nazvah TRAMPOLINA je tako šmekerski,nenametljivo,onako baš znalački ušetala u Modnu Hroniku,planiranu temu blago odgurnula i svojom pojavom nametnula dananjši tekst.Nije zbunila samo svoju predhodnicu u Beloj Kući ,već i ceo svet koji mislim da joj se iskreno divi,pogotovu onaj modni.GLAMUR! Da upravo je to lekcija koju nam Trampolina ni sama svesna toga ,deli.

Read more: MODNI KUKUKRIK by Jasmina Sanader (TRAMPOLINA)

10 Muških Parfema za 2017

Svake godine neki novi parfem osvoji muške emocije i srce , ali isto tako svake godine neki  old skul miris ostane u modi tj. muskarci mu dugo ostaju odani. Moj omiljeni je Versace kojeg sam i ubacio na ovu listu kao toplu preporuku i to iz razloga što sam ja JA obavijen njime i što su oko mene uvek lepe reakcije na isti. Parfem mnogo govori o nama i po tom nekom senzibilitetu ga biramo i ostajemo mu verni kao najvećoj ljubavi nekada čak i duže.Neki od željenih parfema ne stignu na naše tržište ali mnogi su ipak tu u parfimerijama ali i kod parfem dilera...odaberite onaj koji će na najmirisniji način predstaviti Vas i Vaš karakter, emociju i stav. Ništa lepše nego da Vas prepoznaju po mirisu!

Versace Man Eau Fraiche
Versace Man Eau Fraiche

Read more: 10 Muških Parfema za 2017