1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Packtivity3 Visual

Udruženje „Srpska dizajn platforma“  i najuticajniji regionalni dizajn portal Designed.rs objavili  su juče drugi po redu nacionalni konkurs za izbor najbolje dizajniranog pakovanja proizvoda – Packtivity Best Pack 2012/13. (Paktiviti).Osnovna ideja ovog konkusa je da omogući bolje razumevanje tržišnih komunikacija i otkrije tajne uspeha u tržišnoj borbi zbog čega za glavno priznanje konkurišu podjednako i realizovana i nerealizovana-idejna rešenja.  Konkurs je otvoren do 9. decembra.Pored uobičajenih, biće dodeljen i poseban GRAND PRIX za najbolje upakovan supermarket brend!

Packtivity3 Logo

Nagrada Packtivity Award u kategoriji Hemija i kozmetika za Popular bruketa zinic

„Predstavnici proizvođača i autori dizajna pakovanja iz svih oblasti mogu da konkurišu za ova priznanja. Bilo da je u pitanju velika domaća ili multinacionalna kompanija sa lokalnim proizvodom, mala i srednja preduzeća, agencije, dizajn studiji i pojedinci. U tu svrhu smo okupili internacionalni ŽIRI sastavljen od respektabilnih profesionalaca u segmentu tržišnih komunikacija iz Nemačke, Austrije, Hrvatske i Srbije – kao što su dizajner Slavimir Stojanović, ili Jovan Jelovac ispred Belgrade Design Week-a. Njihova misija je da nagrade ne samo kreativnost već i efikasnost ali takođe podstakne na dodatni impuls u kreativnom promišljanju jer želimo da podržimo i nagradimo najkreativnija i najbolja rešenja.“ – izjavio je Dušan Vulović, direktor projekta PACKTIVITY.
Radovi konkurišu za priznanja po kategorijama za "PACKTIVITY AWARDS" , kao i za tri "GRAND PRIX" priznanja. Konkuriše se u šest kategorija za priznanja "PACKTIVITY AWARDS" i "GRAND PRIX" (za realizovana i nerealizovana pakovanja) koje dobijaju najbolje dizajnirana pakovanja po izboru internacionalnog žirija. Pakovanje koje osvoji "GRAND PRIX ZA NAJBOLJI DIZAJN PAKOVANJA PROIZVODA U SRBIJI ZA 2012/13" dobija i pečat "BEST PACK 2012/13".
Od ove godine uveden je i poseban "GRAND PRIX BEST SUPERMARKET PACK 2012/13“ sa idejom da posebno nagradimo najbolje pakovanje proizvoda široke potrošnje. Pakovanje koje osvoji “GRAND PRIX BEST SUPERMARKET PACK 2012/13” dobija i pečat "BEST SUPERMAKET PACK 2012/13".
Proglašenje pobednika će biti održano 12. decembra po završetku Packtivity konferencije .
Više informacija na:

www.packtivity.rs
www.designed.rs
www.facebook.com/Packtivity

We have 375 guests and no members online