1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

cover izlozba

Umetnici su, kroz vizuelni dijalog pokušali da predstave jedan motiv na novi način. U odnosu na prethodni rad u oblasti fotografije autori nastoje da pomoću ovog vizuelnog medija prikažu reprodukovanu estetiku.Serijom fotografija portreta umetnik manipuliše motivom,koji se kao i u njegovom dosadašnjem radu vezuje pre svega za lepotu, kao vizuelni identitet svakog od nas. Manipulacija motivom se ostvaruje kroz uvođenje novih elemenata posmatranih pomoću psihologije objekta, ličnog doživljanja i atmosfere.Crno bele fotografije, čiste forme i meko svetlo su ono čemu je umetnik težio kako bi prikazao svoj doživljaj teme koju je sebi postavio.

Dijana Tolicki je portretna i modna fotografkinja rodjena 1988.godine u Kikindi a danas živi I radi u Beogradu. Uporedo sa studijama prostornog planiranja na Geografskom fakultetu, završila je i italijansku školu fotografije sa odsekom u Srbiji. Na svojim  radovima koristi jednostavnost kao nacin izrazavanja. 

dijana 1

dijana 2

dijana 3

dijana 4

dijana 5

dijana 6

dijana 7

dijana 8

dijana 9

dijana 10

 

 

Marko Arsić, Master Arhitekta i modni fotograf iz Beograda.Saradjivao je sa dizajnerima, modnim kućama I kompanijama. Njegov rad je objavljivan u magazinima "ELLE", "Stilbook", "Lepota i Zdravlje", "HELLO!", "Ona", "Best Shop", "Glam Shoping", "Belgrade Insight", "Stil", "Bazar", "Svet& Style".

marko 1

marko 2

marko 3

marko 4

marko 5

marko 6

marko 7

marko 8

marko 9

marko 10

We have 170 guests and no members online