1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

David Beckham je jedan od retkih poznatih muškaraca koji već više od deceniju drži do svog stila i taj isti promoviše vrlo uspešno. Sam izraz metroseksualac nastao je po uzoru na njega i njegov lifestyle. Frizure koje on nosi opšte su prihvaćene  prvo među njegovim kolegama fudbalerima a potom i mnogo mnogo šire , među navijačima ali i onima koji prate modu i odani su joj. Beckham je za vreme svoje dugogodišnje karijere ostao upamćen po tri frizure koje danas malo modifikovane i dalje imaju tu osnovu i dalje su inspiracija za sve neke nove klince koji dolaze ali i za frizere koji često umeju da budu u problemu sa muškim frizurama.

beckam cover

 

 Kratko ošišana do glave!

Ovakav način šišanja nekada nije ni smatran frizurom, i uglavnom je vezan za robijaše, skinhedse i momke sa margine. Pojavom Beckhama kratka kosa ošišana do glave postala je stil, i on je uspeo da je svojim načinom odevanja, stavom približi modi i definitivno ubaci u istu.

buzz kratka

 

2014

Danas modifikovana kratka kosa može dobiti više oblika , načina šišanja ali i nošenja, to je moderna frizura i kao takva vidljiva je u svim segmentima muške mode

buzz cut

 

 

Duga i farbana kosa

Duga kosa još od hipi vremena ili je vezana za nešto neuredno , za određene muzičke sledbenike ali nikako nije bila prisutna u modi. Beckham je uspeo da svoju dugu kosu savršeno ispromoviše kao i pramenove koji su na najnormalniji način ušli u mušku modu ... jer kad može on zašto ne bi i mi ? (bila je parola fanova, navijača, i modnih sledbenika). Duga uredna, moderna, lepa i čista kosa postala je cilj mnogim momcima ali i fetiš damama koje su uz njih.

duga kosa

 

 

2014

Danas je ta frizura modifikovana , stepenasta, negovana , nijansirana, i podjednako lepa kako na nekom mlađem tako i na starijem muškarcu.

becks2

 

 

 

Mohikanac ili Čirokana


David Beckham je možda najpoznatiji po ovoj frizuri koja je napravila opštu pometnju i koju je tih godina svaki klinac želeo na svojoj galvi. Zaostavštine viđamo i danas na ulicama naših gradova , doduše kao simbol ili lošeg ili prebildanog momka. Čirokana u njegovoj verziji je trendy , nemarna, luda, i savršena uz svaki outfit što je i pokazao kroz raznorazne fotografije .

mohawk bekam

 

2014

Današnji Mohawk style je malo umereniji, ušminkaniji ali i dalje prati tu neku nemirnu liniju šišanja i nošenja koje su tipične za ovakvu frizuru.

becks3

 

 

Beckham danas u svojoj  40-toj i dalje je onaj koji diktira modu, trend, IKONA STILA bez greške. Frizura je tuvrlo bitna, negde malo opuštenija, ali i dalje tipična prepoznatljiva samo njegova!

becks4

We have 296 guests and no members online